Om Göinge Stenförädling

Vi är ett familjeföretag som specialiserar sig på stenförädling av svensk granit i Skåne. Vårt utbud inkluderar flera sorter av marksten och gravsten i granit.

Om vår stenförädling

Göinge Stenförädling är ett svenskt familjeföretag med fabrik i Boalt strax utanför Osby i Skåne. Mestadels har vi jobbat med blocksten och gatsten. Men vi tillverkar även gravsten av granit och många andra produkter i vår fabrik på ca 6000 kvadratmeter. Vårt mål är att använda skandinavisk granit till så stor del som möjligt för att minska belastningen på miljön.

Att anlita oss är ett steg i rätt riktning, både för miljön men också för plånboken då vi hela tiden försöker hålla nere priserna för dig som slutkund.

Om vår stenförädling hos Göinge Sten
Lång erfarenhet av tillverkning och behandling av svensk granit

Produktionen

Göinge Sten har Sveriges största produktion av gatsten och levererar våra produkter till de största aktörerna i landet. Vi förädlar råblock på vår anläggning i Boalt och har stora lager för snabb leverans och jämn färg. Vi tillverkar också högkvalitativa modeller av gravsten av granit och erbjuder våra kunder många valmöjligheter för färg, form och behandling. Så, kontakta oss för att hitta rätt lösning.

Natursten hos Göinge Stenförädling
Tillverkning och bearbetning av natursten hos Göinge Stenförädling
Säckar med granit från Göinge Stenförädling

Detta kan vi hjälpa er med

Vi på Göinge Sten är experter på allt inom gatsten och kan erbjuda både standardstorlekar och specialanpassade mått för att passa dina unika behov. Behöver du byggstenar som hällar, murar, stolpar eller trappor så har vi det också!

Vi har även en omfattande expertis inom gravsten av granit, och kan erbjuda både nystenar, kompletteringar och renoveringar. Och om du har ett specialprojekt i granit så hjälper vi dig gärna med det också – inget projekt är för stort eller för litet för oss att ta oss an!

Detta kan vi hjälpa er med på Göinge Sten
Hur vi jobbar med stenförädling på Göinge Sten

Hur vi jobbar med stenförädling

Hos oss på Göinge Sten är kunden alltid i fokus. Vi svarar på offertförfrågningar så snabbt vi kan, oavsett om det gäller stora eller små projekt. Eftersom vi är specialiserade på tillverkning i granit, kan vi skräddarsy varje produkt efter dina unika önskemål. Det betyder att du får en produkt som verkligen passar dina behov och önskemål.

Vi vill också uppmana dig att alltid jämföra priser på granit från olika företag innan du bestämmer dig. Vi är stolta över att erbjuda konkurrenskraftiga priser, samtidigt som vi levererar hög kvalitet på våra produkter av granit i Skåne.